Locatie

Hartenvilla bevindt zich op een unieke locatie in de Randstad. Aan de ene kant biedt het de mogelijkheid te wonen in een sfeervolle omgeving met ruimte, rust en natuur. Aan de andere kant is de stad dichtbij en zit u zo in omliggende grote steden, zoals Den Haag, Rotterdam, Delft of Zoetermeer.

Ik wil meer weten

Een groei gemeente

Pijnacker - Nootdorp is een groene gemeente midden in de Randstad. Hier staat de tijd niet stil: het wonen, winkelen, werken en leren groeit toekomstgericht. Ondanks de groei van de afgelopen jaren, heeft Pijnacker haar dorpse karakter weten te behouden. De bevolking is veelzijdig. Uit allerlei streken zijn mensen in Pijnacker – Nootdorp komen wonen. De inwoners zijn maatschappelijk betrokken en sociaal actief. Er heerst een uitgebreid sport- en verenigingsleven.

 

Goed bereikbaar

Rustig wonen maar toch centraal? Pijnacker ligt tussen 4 grote steden in de Randstad, Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. En is hiermee ideaal bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Via de N470 en N471 bent u binnen een paar minuten op de A13, A20 en A12. Ook de Metrolijn E, ook wel bekend als Randstadrail is een uitstekend alternatief. Binnen 15 minuten bent u op Den Haag Centraal of Rotterdam Centraal.
 

Voorzieningen

Alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, zorg, kinderopvang en basisscholen zijn op loopafstand, in de wijk Keijzershof aanwezig. Tevens zijn er tal van recreatieve mogelijkheden in de nabije omgeving, zoals horeca, diverse sportclubs, de Ackerdijkse plassen en het Bieslandse Bos.

 

Dorpse omgeving

De Hartenvilla woningen liggen in deelplan De Erven. De Erven, één van de 4 deelplannen in Keijzershof lijkt qua karakter op het oude dorp Pijnacker zelf. Het sluit aan bij de wijk Koningshof en is een kindvriendelijke en ruim opgezette buurt. Hartenvilla heeft een autoluwe karakter en ligt parallel aan de ecologische zone van de Zuidweg. Hier vindt met wandel- en fietspaden langs het water.